Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Baloane folie stele personalizate 45cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1499 lei Lei
Brand
Balloons4party
Cod produs
1772-4
Out Of stock
Descriere
Atentie: Comanda se trimite doar dupa ce este achitata.Nu trimitem produsele personalizate fara a fi achitate.La returul coletelor(daca nu il ridicati)veti primi doar suma produselor ce pot fi revandute,nu si a celor personalizate.

Textul personalizat poate sa includa un maxim de 4 cuvinte(cat de cat scurte)

Nu putem personaliza fraze sau poezii,nu incape ,iar pentru o astfel de cerinta ,costul creste semnificativ iar balonul nu se poate umfla cu heliu!

Balon folie stea personalizata 45cm. Balonul se personalizeaza cu textul ales de dumneavoastra. Este personalizat pe o singura fata. Daca se doreste a se personaliza si pe cealalta fata se mai adauga 7 lei. Dupa plasarea comenzii veti fi sunat(a) pentru alegerea textului dorit sau inainte de a plasa comanda la sectiunea mentiuni puteti scrie textul ales .

Baloanele pot fi umflate cu aer , dar si cu Heliu.Pentru umflarea cu heliu se mai adauga inca 10 lei per balon.Baloanele vor fi trimise intr-o cutie de carton ,durata de plutire este intre 5-14 zile ,cu dezumflarea lor progresiva.Baloanele se tin la temperatura de 19-22 grade,fara a fi tinute in caldura sau frig extrem.

Baloanele se livreaza neumflate sau umflate cu Heliu( in functie de ce alegeti).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura